Bliv medlem

Ejer I en Combi Camp eller en anden teltvogn og savner samvær med andre ligesindede, så bliv medlem af Combi Camp Clubben. 

I får bl.a.

Derudover er der hyggegaranti på stævnerne.

Det danske vejr – kan vi desværre ikke gøre så meget ved.

Det sker der, når du melder dig ind i clubben

Når du melder dig / jer (husstanden) ind i Combi-Camp Clubben, via linket herunder, så beder vi dig om at oplyse de personer, der skal være medlem i Clubben fra husstanden. Det er tilladt at have gæster med på et stævne, mod et mindre gebyr, som fastsættes ud fra det enkelte stævne. Delebørn under 18 år er en del af familien, uanset adresse.

Udover navn(e) og adresse skal der oplyses mindst en e-mailadresse og meget gerne også et telefonnummer. Vi bruger din e-mail til clubbens nyhedsmails og opkrævning af kontingent. Telefonnummeret til at kunne få fat i jer, hvis der sker ændringer fx i forbindelse med et stævne, hvor I er tilmeldt.

Til sidst i indmeldelsen, skal du oplyse et betalingskort, for betalingen af første års kontingent.
De efterfølgende kontingentopkrævninger vil ske som en kontooverførsel til foreningens konto. Du vil omkring 1. marts modtage en e-mail med beløb og kontonummer for det kommende års kontingent. Det skal være betalt senest 1. april. For 2024 er kontingentet 300 kr.

Melder du dig ind efter sidste stævne (som regel august), gælder dit medlemskab for det år vi er i, samt det næste.

Bemærk; Combi-Camp Clubben har ikke MobilePay og modtager ikke kontanter.

Når du har meldt dig ind, har du med det samme adgang til den lukkede del af hjemmesiden.

Felterne mærket ekstra, kan udfyldes, hvis I fx ønsker, at der er to som skal modtage informationer fra Combi-Camp Clubben. Det ekstra navn bruges også med navneskiltet (se billede) som udleveres i på det første stævne I deltager på.

Ønsker I at eventuelle børns navne skal stå på navneskiltet, kan I skrive dem i meddelelsesfeltet.