1973

Campingudstilling i Bella Center d. 19. januar 1973

Fabrikant Klausen stiller en vogn m/møbler til rådighed, bestyrelsen skiftes til at bemande standen.

Under udstillingen opfordres CCC klubben til at blive optaget i ”Caravans Club” og ”Dansk Campingunion”. Der bliver takket nej til begge.

CCC klubben bliver inviteret ind til FDM. Resultat: Artikel i ”motor” omtale af Italien/Spanien turen, hvis pænt antal medlemmer af FDM i klubben.

Annonce i Berlinske Tidende (Combi-Camp + klubben), Annonce i Berlingske Tidende (CCC Combi-Camp Club).

Fabrikken Combi-Camp A/S får 400 stk. brochure, udformet af klubben, det bliver til mange flere efterfølgende

Stiftende generalforsamling d. 12. maj 1973

Afholdt på Trelde Næs campingplads.
Valg af: dirigent, vedtægter, bestyrelse og revisor.
Fabrikant Klausen bliver æresmedlem og bliver medlem nr.1.
Medlemmer i klubben: 76.
Det vedtages at gennemføre 3 ture om året: Forårsstævne med generalforsamling i maj – ferietur og en festlig sammenkomst til efteråret.

Fællestur til Barcelona vedtaget, efterfølgende kan ruten fastlægges, så de forskellige campingpladser kan kontaktes for at sikre, at der er plads når man ankommer. Veksling af penge (klubpenge).

Fællestur til Spanien (Barcelona) 1973

Ruten: afgang fra Northeim lørdag d. 30 juni -> Hamburg -> Freiburg -> Valance -> Perpignan -> Barcelona -> Sete -> Aix Les Bains -> Heidelberg -> Northeim -> Hjem til DK d.20 juli.

Hjemturen sker når man har lyst, der må kun køres højst 10 vogne efter hinanden på autobahn.

I Barcelona har man 9 dage til små ture, badning, afslapning og fællesskab med sammensætning af campingbordene.

Da klubben lander i Barcelona modtager de et telegram fra Combi-Camp A/S, dejligt med gode ønsker hjemmefra.

Bustur til tyrefægtning m/guide arrangeres, 33 meldte sig til turen. Der blev guidet og fortalt om de seværdigheder de kom forbi, og alle kom til at sidde højt oppe i arenaen, fik besked på at sige ”Olé” når der var noget man syntes godt om. 3 tyre og 6 tyrefægtere, 2 fægtere til hver tyr.

Erik og Bernt tog rundt for at finde en restaurant, der kunne klare 120 personer. Efter besøg på et par stykker fandt man en restaurant og lejede sig ind til d. 10-7. Dejlig aften med god mad og vin.

Næste bustur var en fotosafari. Der køres af en skøn kystvej, op og ned, slutter ved dyreparken der strakte sig 6-8 km med udsyn til løver, kameler, zebra, aber, næsehorn og elefanter.

Nogle stykker tog til en ”læder by” en lille by med en hel gade fyldt med læderforretninger, her blev der handlet, det var billigt og så kan man tænke sig til at tyrene fra fægtearenaen trods alt har en funktion.

Film og foto dokumenterer turen men desværre ingen billeder i klubben. 

Efterårsfest i Tunehallen d. 24. november

Ved en efterårsfest i Tunehallen d. 24 november, blev film/dias fra Barcelona turen vist over en god middag med fællessang (skrevet af deltager), 79 deltagere.