1980

Filmfestival d. 26. januar 1980

D. 26 januar 1980 blev der holdt en filmfestival hvor billeder og film fra turen 1979 blev vist, medbragt madkurv og god stemning var dagsordenen.

Næste feriemål blev valgt og det blev Midt Frankrig.

Generalforsamling d. 24. maj 1980

Afholdes på Guldborg Camping.
Da godt vejr blev bordene sat sammen på Maribovej. Børge bød velkommen. 3 medlemmer er gået bort og de blev mindet, 1. minuts stilhed. Vedtaget blev telefon godtgørelse til bestyrelsesmedlemmer 30 kr. pr. kvartal og kontingent forhøjes til 40 kr. fra 1981.

Regnskab vedtaget og bestyrelsesmedlemmer valgt. Om aftenen lavede campingværten bålfest med dans til 3 mands orkester.

Fællestur til Frankrig 1980

Turleder: Bernt Harlev
Deltagere: 15 vogne 39 voksne 4 børn
Ruten: afgang d.5 juli fra Bad Gandersheim -> Rheinmünster -> Lac de Chalain -> Murol -> St. Priest -> Blois -> Waldfischbach -> ankomst d. 23 juli Bad Gandersheim.

Da alle var samlet på Camping Bad Gandersheim, valgte man at blive søndag med, og se lidt af omgivelserne, regntøj hele tiden, men højt humør.

Næste stop gik med at tørre måtter og andet til luftning, det regnede om natten så intet var tørt, det må tørre i Frankrig. Ganske rigtigt solen skinnede ved den franske grænse. 3 dage ved Lac de Chalain blev brugt til ture, inde og se byen Chatillron, typisk fransk by, vandfald og drypstenshuler.’

Næste stop Murol. Camperede på toppen af et bjerg, underlaget er vulkansk aske (som lecra-beton), med en højde på 850m over havet, køligt men tørt, her kom det lange kaffebord frem. Vi er i bjerge med vulkaner, skøn udsigt og kan se den evige sne.

På Bastille dagen køres til næste plads, kørte gennem byen Le Mont Dore hvor der var parade, flagparade, orkestre og meget andet.

Næste plads viste sig at være en parkeringsplads og mange var ret utilfredse. Snak med Campingværtinden, hun måtte give sig og alle kom ind.

Næste stop er slots Campingplads ”Chateau la grenavillere” i byen Blois.
Den anviste plads er i en pæreplantage. Da alle er kommet på plads anmodes de om at digte et vers til afskedssangen på melodien ”Der bor en bager”.

Turberetningen slutter her, af den årsag, som kan ses på billedet herunder til højre.