Historien

Forord

Jeg vil her beskrive klubbens historie så nøjagtigt som det er muligt ud fra det materiale der er til rådighed. Bestyrelsen har i tiden der er gået samlet en del billeder, brochurer og udsendte klubbreve.

Alle møder/generalforsamlinger er beskrevet i bøger ved håndskrift de mange første år, al kommunikation til medlemmer blev i starten udsendt med post.

Sidernes klublogo er det første logo i klubben, det vil ændres når jeg når til tiden hvor et nyt logo vedtages. Jeg bestræber mig på at gøre det let og læsevenligt, kun de beslutninger der har betydning for klubben vil blive beskrevet, med dato, bilag og mødeform.

Alle fælles ture af længere varighed (sommerferie ture til udlandet) vil være beskrevet, efter materiale der findes.

De enkelte årtier og herunder de enkelte år er beskrevet under menuen Historien og lægges på efterhånden som materialet er gennemgået.

Ord der er fremhævet er links til sider med yderligere oplysninger. Næsten alle billeder og dokumenter kan der klikkes på, så de åbnes op i stor størrelse. Der er mulighed for at forstørre yderligere øverst i sidens højre hjørne. Bemærk, du skal være logget ind for at se billeder og dokumenter.

Ønskes større eller mindre skrift kan du zoome under indstillinger i din internet-browser eller ved at holde kontroltasten (Ctrl) på dit tastatur nede medens du ruller på dit musehjul. Samme gælder i øvrigt zoom på billeder.

Klubbens struktur har ikke ændret sig ret meget, men der er dog naturlige ændringer hen ad vejen.

Med ønsket om hyggelig klub læsning
Sonja Czajkowski